CAR Unirea Simeria

Institutie financiara nebancara

Actiuni sociale

Ajutor de deces

Ajutorul de deces este un ajutor în bani, nerambursabil, acordat în caz de deces al titularului sau a unui membru  din familie, (sot/sotie, copil minor aflat in intretinere) a cărui valoare diferă în funcție de vechime, valoare fond social si contribuție la fondul de deces a membrului respectiv.

 Contribuția lunară la acest fond este de doar 2 lei/lună.

Suma acordata de catre casa este intre 150 - 3500 lei.

Burse de studii

CAR Unirea Simeria IFN  desfășoară permanent activități privind responsabilitatea socială a unității, în fiecare an sprijinind în mod direct sau prin intermediul UTCAR  Hunedoara, categoriile defavorizate din comunitatea unde își desfășoară activitatea sau susține acțiuni de acordare de burse de studii tinerilor studenti cu rezultate exceptionale si cu o situatie materiala precara a familiilor din care provin (parintii sau tinerii trebuie sa fie membri CAR)  in conditiile specificate in Regulamentul cadru. Tombola

La initiativa Asociatiei CAR REGIUNEA VEST, are loc anual in luna aprilie, pe baza unor tichete de tombola distribuite gratuit de catre casa tuturor membrilor activi. Modalitatea desfasurarii actiunii, precum si castigurile sunt stabilite anual printr-un regulament elaborat de Asociatia CAR REGIUNEA VEST.


Sprijin material pentru tinerii casatoriti

Se acorda tinerilor care se afla la prima casatorie si au o vechime minima de 60 zile ca membri CAR. Suma acordata este nerambursabila si se acorda in conditiile stabilite prin Regulamentul propriu al casei.

"Nunta de Aur"

CAR Unirea Simeria ofera sprijin material membrilor CAR in luna in care implinesc 50 de ani de casatorie.